Over ons

Bij Cadeautjesservice bestel je de leukste cadeaus gewoon online!

In 2020 is Cadeautjesservice ontstaan uit het idee om een webshop te maken waarmee we (Johan Versluijs en Daniëlle Kristel) alle mensen blij kunnen makenmet kwalitatieve, mooie en unieke producten waar u zelf een persoonlijk tintje aan kunt geven. Of het nu gaat om gezellige gelegenheden of de moeilijkere periodes in het leven. Denk aan het verliezen van een dierbare. Ook voor deze momenten zijn wij er om een mooi en uniek aandenken te ontwerpen. Cadeautjesservice is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waarin we elke dag weer voor onze klanten klaar staan. Wij maken iedere gelegenheid bijzonder met onze persoonlijke cadeaus.Wij werkensamen 6 dagen per week om uw cadeau met zorg te bedrukken, in te pakken en te verzenden. En natuurlijk staan wij tot uw beschikking voor al uw vragen.

over ons

Cadeautjesservice

Cadeaus voor hem en haar, volwassenen en kinderen

Wij bieden een leuk assortiment cadeaus voor elke doelgroep. Wij hebben cadeaus voor vrouwen, voor mannen, voor kinderen en voor baby´s. Zo is er voor ieder wat wils en dat is ook net onze bedoeling. Wij besparen je graag een urenlange zoektocht langs allerlei cadeauwinkels. Bij ons zie je in één oogopslag wat we allemaal voor moois hebben. Veel van onze cadeaus kun je ook nog eens personaliseren. Zo geef je echt een heel bijzonder en persoonlijk cadeautje dat de ontvanger met een grote glimlach in ontvangst zal nemen.

Cadeaus voor elke gelegenheid

Het maakt niet uit of het om een verjaardagscadeau gaat, een kraamcadeau, een Valentijnscadeau, een cadeau voor Moederdag of Vaderdag of voor een andere gelegenheid. Wij bieden voor elk feestelijk moment het juiste cadeau, omdat al die bijzondere momenten vragen om een met zorg uitgekozen verrassing. Daar wordt niet alleen de ontvanger heel blij van, maar jij als gever natuurlijk ook.
Bestel de mooiste gepersonaliseerde cadeaus bij ons online

Cadeaus met een persoonlijk tintje zijn het allermooist.

Vandaar dat veel van onze cadeaus gepersonaliseerd kunnen worden met leuke teksten en mooie foto´s. Zo bieden wij onder andere gepersonaliseerde mokken, pannenlappen, kussens, onderzetters en drinkflesjes aan. Dit soort cadeaus zullen met groot enthousiasme worden ontvangen. En dat is niet zo gek, het is toch prachtig om een cadeau te ontvangen dat voorzien is van een persoonlijke tekst en een prachtige foto? Neem vandaag nog een kijkje in onze mooie webwinkel en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment verrassende cadeautjes.

 Wij bedrukken de artikelen in ons eigen bedrijf. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos!

Heb je liever een andere ontwerp of vind je het lastig om zelf te ontwerpen neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder om tot een uniek ontwerp te komen